سخنگوی قرارگاه خاتم: اگر محاصره دریایی و مزاحمت برای کشتی‌های ایرانی ادامه یابد شناور‌های نظامی آمریکا را شدیدتر از قبل می‌زنیم جدیدترین خبر درباره ساعت کاری ادارات  انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان + جزئیات مشخصات دقیق بمب استفاده شده در حمله آمریکا به عروسی سیریک دستور مهم به فرماندهان جدید نیرو‌های مسلح/ سردار طلائی نیک توضیح داد یک نفتکش ایرانی در شش مایلی جزیره خارک با اصابت ۴ پرتابه از سوی آمریکا، هدف حمله موشکی قرار گرفت طحان نظیف: شورای نگهبان پس از بررسی مجلس درباره طرح نفوذ نظر می‌دهد / بررسی لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مکه مکرمه حمله به تاسیسات هسته‌ای اصفهان تکذیب شد صدای چند انفجار از خلیج فارس در محدوده جزیره خارک جزئیات تازه از اصلاح قانون مهریه در مجلس/ سالاری: برای مردان حبس در نظر گرفته نشده است/ اگر زن مهریه خود را ببخشید مرد مکلف است که طلاق دهد انتخابات شورا‌ها چه زمانی برگزار می‌شود؟ زمان تغییر ساعت کاری ادارات اعلام شد / جزییات ۹ انتصاب مهم سردار رادان در فراجا + اسامی  اسامی ۷ شهید حمله آمریکا به استان خوزستان جزییات جدید حمله آمریکا به عروسی سیریک

تدوین برنامه جامع فعالیت شرکت های دانش بنیان در حوزه‌های عمرانی

تدوین برنامه جامع فعالیت شرکت های دانش بنیان در حوزه‌های عمرانی معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور با بیان اینکه برنامه کاملی را در حوزه های مختلف عمرانی تا هفته آینده با وزارت راه و شهرسازی جهت طرح در دولت نهایی می‌کنیم گفت: بحث اصلی در برنامه توسعه تکنولوژی درحوزه ساختمان است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۹ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 17
کد خبر: ۱۲۹۹۱۲

به گزارش راهبرد معاصر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور پس از نشست مشترک با کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران گفت: در روزهای اخیر با اعضای کمیسیون‌های مختلف در مجلس شورای اسلامی از جمله اعضای کمیسیون‌های کشاورزی، صنعت، آموزش و امروز نیز کمیسیون عمران جلسات مشترکی داشتیم.

وی ادامه داد: در حوزه مرتبط با کمیسیون عمران پروژه های متعددی را در دستور کار داریم و به دنبال این هستیم که برنامه کاملی را در سه بخش حوزه های مختلف عمرانی تا هفته آینده با وزارت راه و شهرسازی جهت طرح در دولت نهایی کنیم که مقدمات آن انجام شده و امیدواریم توسعه پیدا کند.

ستاری عنوان کرد: توسعه زیست بوم اقتصاد دانش بنیان در داخل وزارت خانه، پروژه‌های پرچم دار و ملی در حوزه‌های هوایی، حمل و نقل درون و برون شهری از جمله اتوبوس و مترو و همچنین پروژه های طرح کلان ملی در تکنولوژی‌های جدید ساخت و ساز از جمله محورهای طرح برنامه مشترک با وزارت راه و شهرسازی بوده که البته بحث اصلی نیز توسعه تکنولوژی درحوزه ساختمان است.

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور اظهار کرد: امیدواریم با همراهی کمیسیون عمران اتفاقات خوبی در حوزه توسعه فعالیت‌های شرکت‌های دانش بنیان در بخش مسکن و حمل و نقل رخ دهد.

وی خاطرنشان کرد: همچنین از اعضای کمیسیون عمران مجلس نیز دعوت کردیم تا از توانمندی‌های شرکت‌های دانش بنیان در حوزه های مختلف از جمله آب، انرژی، ساخت و ساز و راه بازدید داشته باشند. امیدواریم با همیاری مجلس شاهد تحقق شعار سال باشیم. 

کلمات کلیدی: سورنا ستاری
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار